Om mig

Åsa M Eriksson

Min passion; att hjälpa människor att förändras på djupet och guida genom livets utmaningar och svåra stunder

Jag är mån om dig och din hälsa och tillhandahåller verktygen du behöver så du kan leda dig själv till ett ökat välbefinnande och det liv du vill leva.

Jag är i grunden beteendevetare och har en grundläggande psykoterapiutbildning i KBT (steg 1).  Är också parterapeut i IBCT-metoden samt diplomerad mindfulnessinstruktör .

I behandlingen utgår jag, förutom KBT, från den s k "Tredje vågens terapimetoder" såsom ; ACT (Acceptance Commitment Theraphy) och CFT (Compassionfocuserad Terapi).

Personlig utveckling och människans existens är något jag alltid varit intresserad av. Hur kan vi förändra oss? Hur kan vi använda våra kapaciteter och kvaliteter på bästa sätt? Hur kan vi finna mening i tillvaron? Det är bl a dessa frågor som är drivkrafter för mig i mitt arbete för att hjälpa människor till en ökad livskvalitet.

Min långa erfarenhet av att arbeta med människor i olika situationer har gett mig en bred och djup förståelse för de utmaningar vi människor konfronteras med i dagens föränderliga samhälle.

Ingår i Nätverket av mindfulness instruktörer hos Mindfulnesscenter AB. 

Är medlem i BTF (Beteendeterapeutiska föreningen).

  /asa.jpg 

Samarbetspartners

 

Hudikläkarna

Körkortsmottagningen i Gävleborg

Tekomed (psykiater Seth Nilsson)

 

 

 

 

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)